Tečaji angleškega jezika

Naši predavatelji imajo dolgoletne izkušnje na področju poučevanja in tečajnikom na inovativen in strukturiran način omogočijo hitro napredovanje. Prav na vseh tečajih je poudarek na konverzaciji, kar omogoča tečajnikom ob koncu tečaja, da suvereno nastopajo v tujem jeziku. Za prijavo ali dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonski številki 01 430 43 53 ali 051 340 856 oziroma nam pišite na tecaj@linguarus.si.

ANGLEŠČINA ZA POPOTNIKE

Obseg: 20 pedagoških ur.

Lokacija: Medvedova c. 17, Ljubljana.

Tečaj angleščine za popotnike je primeren za tečajnike s predznanjem, ki je primerljivo vsaj s stopnjo A1 (CEFR). Namenjen je vsem tistim, ki so na potovanjih po tujini ugotovili, da bi bilo dobro nadgraditi znanje angleščine. Poudarek je na frazah in besedišču v zvezi s potovanju ter na konverzaciji za suvereno nastopanje v angleščini.

KONVERZACIJSKI TEČAJ ANGLEŠČINE Z NARAVNIM GOVORCEM

Obseg: 20 pedagoških ur.

Lokacija: Medvedova c. 17, Ljubljana.

Konverzacijski tečaj angleščine z naravnim govorcem je primeren za tečajnike s predznanjem, ki je primerljivo vsaj s stopnjo B1 (CEFR). Tečaj vodijo naravni govorci, ki vam bodo pomagali »izpiliti« izgovarjavo, obdelali boste nekaj aktualnih tem in mimogrede obnovili slovnico ter povečali besedni zaklad. Naši predavatelji imajo dolgoletne izkušnje, zato so ure konverzacije zanimive in strukturirane. Učenje v majhni skupini pa omogoča intenzivno sodelovanje vseh tečajnikov v konverzaciji.

Kontaktirajte nas za tečaj tujega jezika

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kateri jezikovni tečaj vas zanima?


Zaupajte nam svoje želje in potrebePošlji
© Linguarus 2024