Tečaji ruskega jezika

TEČAJI RUSKEGA JEZIKA ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

Lokacija: Medvedova cesta 17, 1000 Ljubljana

Ruščina je najbolj razširjen slovanski jezik, ki ga govori skoraj 300 milijonov ljudi na svetu. V jezikovni šoli Linguarus smo za poučevanje ruščine razvili posebna učna gradiva in inovativne načine poučevanja. Tečaji potekajo v manjši skupini, v prijetnem ambientu. Vabljeni!

Za prijavo ali dodatne informacije nas pokličite na telefonski številki 01 430 43 53 ali 051 340 856 oziroma nam pišite na tecaj@linguarus.si.

STOPENJSKI TEČAJI RUSKEGA JEZIKA ZA PODJETJA

V jezikovni šoli Linguarus izvajamo stopenjske tečaje ruščine od začetne pa vse do V. stopnje. Vsakemu stopenjskemu tečaju običajno sledi tečaj konverzacije, na katerem tečajniki utrdijo pridobljeno znanje in bogatijo besedni zaklad. Tečaji potekajo v manjših skupinah do 8 oseb, glede na naše izkušnje pa priporočamo skupine, ki štejejo med 4 in 6 udeležencev. Naši predavatelji so naravni govorci ruščine in imajo dolgoletne izkušnje na področju poučevanja. Tečajnikom na inovativen in strukturiran način omogočijo hitro napredovanje ter veliko konverzacije. Na tečaju boste, poleg jezika, spoznali tudi del ruske kulture in običajev.

Za prijavo ali dodatne informacije izpolnite spodnji obrazec. Lahko nas tudi pokličete na telefonski številki 01 430 43 53 ali 051 340 856 oziroma nam pišite na tecaj@linguarus.si.

MODULARNE DELAVNICE RUSKEGA JEZIKA

Delavnice ruščine so namenjene utrjevanju različnih področij, npr. slovnice (glagoli premikanja, pridevnik, ruski časi in glagoli) ali specifične terminologije (ruščina za popotnike, pogovorna ruščina) ter utrjevanju znanja kot npr. pri konverzaciji z naravnim govorcem. Delavnice so oblikovane kot moduli, so krajše (4 do 5 ur) in bolj intenzivne. Potekajo v manjših skupinah (do 8 udeležencev).

Naši predavatelji imajo dolgoletne izkušnje, zato so ure ruščine zanimive in strukturirane. Učenje v majhni skupini pa omogoča intenzivno sodelovanje vseh tečajnikov v konverzaciji. Tečaj vodi naravna govorka ruskega jezika.

Za prijavo ali dodatne informacije nas pokličite na telefonski številki 01 430 43 53 ali 051 340 856 oziroma nam pišite na tecaj@linguarus.si.

Kontaktirajte nas za tečaj tujega jezika

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kateri jezikovni tečaj vas zanima?


Zaupajte nam svoje želje in potrebePošlji
© Linguarus 2024