Jezikovni tečaji

Jezikovna šola Linguarus je inovativna jezikovna šola za ruščino in druge tuje jezike. Naš največji uspeh so zadovoljni tečajniki, ki se uspešno in svobodno sporazumevajo v tujih jezikih.

Linguarusovi učitelji so diplomirani jezikoslovci in naravni govorci posameznih jezikov. V sodelovanju z njimi v pouk tujega jezika vnašamo novitete s področja poučevanja odraslih tečajnikov, številne motivacije za učence in njihovo dodatno vključevanje v učni proces. Vse zato, da bi bile naše storitve čim bolj kakovostne.

Naši učitelji se zavedajo, kako pomembna sta ljubezen do jezika in kulturni naboj, ki ga vsak jezik nosi v sebi, zato učenje na naših tečajih poteka v prijetnem, ravno prav sproščenem in hkrati delovnem okolju, ki vas bo spodbujalo pri učenju tujega jezika in vas marsičesa naučilo tudi o tujih kulturah.

Metode poučevanja jezika smo vsa leta delovanja skrbno nadgrajevali ob pomoči vključevanja v mednarodne projekte, veliko pa se naučimo tudi iz sodelovanja s tečajniki, ki pred nas postavljajo vedno nove izzive in nam podarjajo dragocene izkušnje.

V naši ponudbi najdete:

  • tečaje za podjetja, ki potekajo v prostorih vašega podjetja,
  • tečaje za posameznike, ki jih izvajamo v naših prostorih v Ljubljani ali (po dogovoru) v drugem kraju.

V Linguarusu se lahko naučite naslednjih tujih jezikov:

ruščina, angleščina, nemščina, francoščina, jeziki držav bivše Jugoslavije, slovenščina za tujce, portugalščina, italijanščina, španščina, kitajščina, madžarščina.

V primeru, da na seznamu ne najdete želenega jezika, nas kontaktirajte in poskusili bomo najti pravo rešitev za vas.

LOKACIJA:

Tečaji potekajo v naših prostorih v Ljubljani (Medvedova cesta 17, 1000 Ljubljana) in v Kranju  (RC IKT, Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj), ali po dogovoru na sedežu vašega podjetja.

VPIS:

Za informacije in vpis na tečaje nam pišite: tecaj@linguarus.si, ali nas pokličite: 051 340 856, 01 232 98 92. Obrazec za prijavo in povpraševanje najdete spodaj.

Ekipa jezikovne šole in prevajalske pisarne Linguarus v jutranjem pogovoru o učenju jezikov v živo na Ljubljana TV.

Kontaktirajte nas za tečaj tujega jezika

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kateri jezikovni tečaj vas zanima?


Zaupajte nam svoje želje in potrebePošlji
© Linguarus 2022