Sodno overjeni prevodi

V prevajalski pisarni Linguarus poskrbimo tudi za sodno overjene prevode različnih različnih dokumentov v številnih jezikovnih kombinacijah, saj uspešno sodelujemo s številnimi certificiranimi sodnimi tolmači, ki so svoj naziv pridobili s posebnim usposabljanjem, opravljanjem strokovnega izpita ter imenovanjem s strani Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije.

Sodno overjenih prevodov ni mogoče pošiljati prek elektronske pošte, lahko pa jih pridete prevzet osebno oz. vam jih pošljemo po pošto. Tovrstni prevodi so z izvornim dokumentom zvezani z vrvico in opremljeni z žigom sodnega tolmača.

Svetujemo vam, da se na uradu, za katerega potrebujete sodni prevod, natančno pozanimate, ali mora biti prevod sodno overjen. Od tega, katero vrsto prevoda boste naročili, je seveda odvisna tudi cena storitve.

Če prevoda ni mogoče opraviti neposredno iz enega jezika v drugega (npr. iz švedščine v ukrajinščino), zagotovimo vmesni sodni prevod v slovenski jezik. Cena takega prevoda je višja za vrednost prevoda vmesne jezikovne kombinacije.

Pokličite našo vodjo prevajalskih projektov na 01 430 43 53 ali 040 273 303 oz. pišite na naslov prevajanje@linguarus.si. Odgovorila vam bo na vsa vprašanja in vam pomagala najti optimalno rešitev.

Prosimo vas, da pred naročanjem prevoda pozorno preberete pogoje sodelovanja. Naročila ne morete oddati, če se ne strinjate z navedenimi pogoji.

Pošljite povpraševanje za prevajanje

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kaj vas zanima?Pošlji
© Linguarus 2024