Pisno prevajanje in lektoriranje besedil

Prednosti naročanja prevajalskih storitev pri prevajalskem podjetju

Sodelovanje s prevajalskim podjetjem vam bo zagotovilo številne prednosti, npr. prevode, specifične za različne panoge oz. prevode v več različnih jezikov. Zunanje prevajanje bo razbremenilo vaše pisarniško osebje. Zagotavljamo hiter odziv in dosledno upoštevanje rokov.

Prevajamo in lektoriramo poslovno korespondenco podjetij, pravno dokumentacijo, predstavitveno gradivo, marketinška besedila, računovodsko in finančno gradivo, strokovna besedila za različne gospodarske panoge, spletne strani itd. Želite prodreti na tuja tržišča ali utrditi svoj položaj na globalnem trgu? Odločite se za strokovno prevajanje in si odprite vrata do novih poslovnih priložnosti!

Prednosti sodelovanja s prevajalsko pisarno Linguarus

V 25 let delovanja prevajalske pisarne Linguarus smo oblikovali ekipo izvrstnih prevajalcev in tolmačev. Za vaše prevode poskrbijo naravni govorci ciljnega jezika, ki imajo ustrezno izobrazbo in dolgoletne izkušnje s prevajanjem besedil za različne panoge. Pri svojem delu uporabljamo sodobna prevajalska orodja, hkrati pa se opiramo na splošno in jezikoslovno razgledanost, kar zagotavlja, da so naše prevajalske storitve zares kakovostne. Prevajanje za nas predstavlja način življenja, svoje delo opravljamo izjemno natančno in strokovno, predvsem pa z veseljem.

Mnenja strank

»S prevajalsko pisarno Linguarus zelo dobro sodelujem. Všeč mi je raznolikost dela, saj prevajam tehnična, promocijska in pravna besedila z različnih področij ter v različnih jezikovnih kombinacijah. Poleg tega je vodja prevajalskih projektov zelo kompetentna in odzivna in vedno priskoči na pomoč v primeru tehničnih ali kakršnih koli drugih težav. Zadovoljna sem, saj je sodelovanje zares korektno.«

Aleksandra Yagnyukova, prevajalka

»V dveh letih, odkar sodelujem z Linguarusom, nisem imel niti ene pripombe. Prevode mi pošiljajo v meni popolnoma sprejemljivih rokih in nikoli še nisem dobil pripombe uporabnikov nad kvaliteto le teh. V primeru, da prosim za urgentno obdelavo tekstov, se to tudi nemudoma zgodi. Všeč mi je tudi način komunikacije, saj v tem norem ritmu ne doživiš pogosto, da poslovni partner tako vestno potrjuje prejem pošte in res poskrbi, da natančno vemo, kje smo. Skratka, nimam pripomb, le željo, da bomo tako uspešno sodelovali tudi v prihodnje.«

g. Jure Moder, JUB

Cenik storitev

Cena storitve je odvisna od jezikovne kombinacije in zahtevnosti besedila.

Ena obračunska stran prevoda obsega 1.500 znakov brez presledkov, merjeno v prevodu. Končno ceno tako obračunamo glede na število znakov v prevedenem dokumentu, zato so možna manjša odstopanja pri končnem številu prevajalskih strani v primerjavi z izvirnikom.

Glede na posebnosti posameznega naročila prevod obračunamo individualno v dogovoru z naročnikom. Cena je odvisna od strokovnega področja, morebitnih ponavljanj, obsega besedila in dosedanjega sodelovanja.

Če potrebujete daljši prevod v krajšem času, vam bomo zaračunali dodatek za nujnost, ki znaša 50 % na osnovno ceno oz. po dogovoru.

Pritožba naročnika je mogoča v osmih dneh po prevzemu opravljenega prevoda. Reklamacija se rešuje neposredno med naročnikom in prevajalsko pisarno Linguarus. Po preteku osmih dni Linguarus ne odgovarja za morebitne pomanjkljivosti v prevodu. Prosimo vas, da pred naročilom prevoda pozorno preberete pogoje sodelovanja. Naročila ne morete oddati, če se ne strinjate z navedenimi pogoji.

Informacije in naročila

Pošljite nam povpraševanje za pripravo ponudbe. Za vse dodatne informacije pokličite na 01 430 43 53, 040 273 303 ali pišite na prevajanje@linguarus.si. V primeru, da želenega jezika ni na seznamu, pošljite povpraševanje, bomo pregledali zadevo in poskusili najti optimalno rešitev.

albanski finski kirgiški norveški švedski
angleški francoski kitajski perzijski (farsi) tajski
arabski grški latvijski poljski turkmenistanski
armenski gruzijski litovski portugalski turški
azerbajdžanski hebrejski madžarski romunski ukrajinski
beloruski hindujski makedonski ruski urdujski
bolgarski hrvaški malteški slovenski uzbekistanski
bosanski indonezijski mongolski slovaški valižanski
češki irski nemški srbski vietnamski
danski italijanski nepalski španski  
estonski japonski nizozemski škotska gelščina  

Pošljite povpraševanje za prevajanje

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kaj vas zanima?Pošlji
© Linguarus 2024