Tečaji slovenščine za tujce

Odkar je slovenščina postala eden od uradnih jezikov Evropske unije, je vedno bolj zanimiva tudi za tujce, ki se poslovno ali kako drugače povezujejo s Slovenijo in se zanimajo za slovensko kulturo.

Linguarusovi tečaji slovenščine za tujce so zasnovani z mislijo na različne uporabnike, tako tiste, ki slovenščino že obvladate kot tudi tiste, ki ste se je šele začeli učiti. Pod vodstvom usposobljenih učiteljev se boste lahko pripravili na izpit iz znanja slovenščine in preizkusili svoje znanje že pred izpitom.

Naših tečajev se lahko udeležite vsi, ki vam slovenščina ni prvi jezik, pa bi se je želeli naučiti oz. izpopolniti svoje znanje na splošno ali na konkretnem strokovnem področju.

Ob koncu uspešno zaključenega tečaja prejmete potrdilo, da ste se udeležili tečaja slovenskega jezika za tujce v jezikovni šoli Linguarus. Če pa želite pridobiti uradno spričevalo o znanju slovenskega jezika, morate opraviti izpit iz znanja slovenščine na ustrezni ravni. Tovrstne izpite v Sloveniji izvajajo pooblaščene ustanove. Linguarus pa vam lahko pomaga priti do ustreznega znanja slovenščine, da lahko opravite izpit.

Za vsa vprašanja ali vpis pišite na tecaj@linguarus.si ali pokličite na 01 232 98 92.

Kontaktirajte nas za tečaj tujega jezika

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kateri jezikovni tečaj vas zanima?


Zaupajte nam svoje želje in potrebePošlji
© Linguarus 2024