Tečaji tujih jezikov za podjetja

V podjetju Linguarus nudimo inovativne in zanesljive celovite jezikovne rešitve na področju učenja tujih jezikov, ki so plod večletnih izkušenj. Vpisi v jezikovne tečaje in podrobnosti o njih na: tecaj@linguarus.si ali po telefonu: 051 340 856, 01 232 98 92.

Izvajamo specializirane SKUPINSKE in INDIVIDUALNE tečaje poslovne komunikacije od začetne do 5. nadaljevalne stopnje ter tečaje konverzacije z naravnim govorcem po vsaki opravljeni stopnji tečaja.

Tečaji so namenjeni zaposlenim v podjetjih in potekajo v prostorih posameznega podjetja. Tako vam pri Linguarusu omogočimo, da privarčujete dragoceni čas in zaposlenim omogočite kakovostno in učinkovito pridobivanje znanja.

Tečaji potekajo enkrat ali dvakrat na teden, po dve ali tri šolske ure. Število tečajnikov ni omejeno, vendar vam priporočamo 6- do 8-članske skupine, saj je poučevanje tako učinkovitejše, saj se predavatelj lahko posveti vsakemu udeležencu posebej.

Urnik tečajev določimo v skladu z vašimi delovnimi procesi in željami.

Idividualni tečaji so tudi v podjetjih vedno bolj zaželeni, saj so popolnoma prilagojeni tečajniku, tako časovno, lokacijsko kot tudi tematsko. Ker se predavatelj posveča le enemu učencu, je tečaj bolj intenziven.

Kakovost ponudbe je odvisna tudi od predhodnega pogovora, zaradi česar predlagamo sestanek za uskladitev pričakovanj.

 

Prednosti Linguarusovih tečajev za podjetja:

 • dve desetletji izkušenj na slovenskem trgu,
 • komunikacijske metode, usmerjene h končnemu cilju, čim boljšemu znanju,
 • brezplačen preizkus že pridobljenega znanja udeležencev za razporeditev po skupinah,
 • uvajanje poslovne terminologije podjetja v učni proces,
 • urnik pouka določimo skupaj,
 • individualno in profesionalno delo s tečajniki,
 • strokovno usposobljeni predavatelji z bogatimi izkušnjami na področju poučevanja tujega jezika,
 • fleksibilnost glede urnika, lokacije, poteka in trajanja,
 • stalna podpora pri administraciji in vodenju skupin,
 • zadovoljstvo s pridobljenim znanjem ob koncu tečaja,
 • prihranek pri stroških: cena ostane ista, ne glede na število slušateljev.

Linguarusovi jezikovni tečaji so profesionalni, predavatelji pa ustrezno usposobljeni in pripravljeni prisluhniti željam udeležencev. Velika prednost jezikovne šole je, da se tečaji izvajajo v časovno in lokacijsko dogovorjenih terminih, ki najbolj ustrezajo udeležencem tečaja ter hkrati ne motijo delovnega procesa v podjetju.

Klemen Belec, Iskratel, d.o.o.

Začela sem iz nič, poznala nisem ne črk, ne besed, samo jezik mi je lepo zvenel, ko sem poslušala sodelavko, ki je kramljala z Moskvo. S sistematičnim in energičnim delom predavateljic Linguarusa, dobro literaturo in reševanjem domačih nalog, so prišli rezultati. Odlika jezikovne šole Linguarus je vedno dvosmerna komunikacija med tečajniki in predavateljicami. Predavateljice so tečajnikom na razpolago, ne samo med urami tečaja, ampak ves čas, na njih se lahko obrneš s poljubnimi vprašanji, v korekturo jim lahko pošlješ tekste in vedno ti bodo takoj odgovorile. Simpatično je tudi menjavanje predavateljic, ena en teden, druga naslednji teden. Takšno prepletanje popestri tečaj in še tako težka snov razložena z dveh zornih kotov postane mala malica za tečajnike.

Nataša Pinter, Comita d.d., Kranj

Kontaktirajte nas za tečaj tujega jezika

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kateri jezikovni tečaj vas zanima?


Zaupajte nam svoje želje in potrebePošlji
© Linguarus 2022