Založba

V Založbi Linguarus pripravljamo in izdajamo dvojezično (pretežno slovensko-rusko) literaturo, ki je namenjena bralcem vseh starosti. Naše knjige so prilagojeno slovensko govorečemu okolju. Poleg literature za pomoč pri učenju izdajamo tudi slovensko-rusko leposlovje, ki Slovencem odkriva rusko kulturo, tradicije in način življenja, Rusom pa odstira pogled na življenje v Sloveniji nekoč in danes. Naša literatura pomaga do sproščene komunikacije v ruskem jeziku. Nekaterim knjigam je priložena zgoščenka z zvočnim zapisom ruskega besedila, ki ga bere naravni govorec ruskega jezika.

V naši založbi smo izdali tudi dva slovarja - dvojezični žepni slovar Sprašujemo in odgovarjamo po rusko, po slovensko in 4-jezični ilustrirani slovar (slo-hrv-rus-ang). V letu 2019 smo izdali Pravljice nekdanje Jugoslavije in slovenskih narečij, na katere smo še posebej ponosni, saj so narečne pravljice napisane v izvirni, narečni obliki.

Naše knjige lahko kupite na sedežu podjetja ali pa jih naročite v naši spletni knjigarni.

Za naročila in dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjih kontaktih:

E: zalozba@linguarus.si

T: 01 430 43 53 ali 051 340 856

Direktorica Linguarus, d.o.o. Maryna Bilash je v jutranjem pogovoru na Ljubljana TV predstavila novo knjigo Pravljice nekdanje Sovjetske zveze.

© Linguarus 2024