Pisno prevajanje in lektoriranje vseh vrst besedil v različnih jezikovnih kombinacijah

V dveh desetletjih delovanja prevajalske pisarne Linguarus smo oblikovali ekipo izvrstnih prevajalcev in tolmačev, tako domačih kot tujih. Za vaše prevode poskrbijo naravni govorci ciljnega jezika, ki imajo ustrezno izobrazbo in dolgoletne izkušnje s prevajanjem besedil. Pri svojem delu uporabljamo sodobna prevajalska orodja, hkrati pa se opiramo na splošno in jezikoslovno razgledanost. Kar zagotavlja, da so naše prevajalske storitve zares kakovostne.

Ker za nas prevajanje predstavlja način življenja, svoje delo opravljamo izjemno natančno in strokovno, predvsem pa z veseljem.

S prevajalsko pisarno Linguarus zelo dobro sodelujem. Všeč mi je raznolikost dela, saj prevajam tehnična, promocijska in pravna besedila z različnih področij ter v različnih jezikovnih kombinacijah. Poleg tega je vodja prevajalskih projektov zelo kompetentna in odzivna in vedno priskoči na pomoč v primeru tehničnih ali kakršnih koli drugih težav. Zadovoljna sem, saj je sodelovanje zares korektno.

Aleksandra Yagnyukova, prevajalka

Zagotavljamo hitre, natančne, stilistično in pravopisno neoporečne prevode ter v procesu prevajanja tesno sodelujemo z naročnikom. Na ta način zagotovimo prevod v skladu s specifično terminologijo, ki jo podjetje preferira v svoji dokumentaciji in tako poskrbimo za zares kakovosten prevod.

V dveh letih, odkar sodelujem z Linguarusom, nisem imel niti ene pripombe. Prevode mi pošiljajo v meni popolnoma sprejemljivih rokih in nikoli še nisem dobil pripombe uporabnikov nad kvaliteto le teh. V primeru, da prosim za urgentno obdelavo tekstov, se to tudi nemudoma zgodi. Všeč mi je tudi način komunikacije, saj v tem norem ritmu ne doživiš pogosto, da poslovni partner tako vestno potrjuje prejem pošte in res poskrbi, da natančno vemo, kje smo. Skratka, nimam pripomb, le željo, da bomo tako uspešno sodelovali tudi v prihodnje.

g. Jure Moder, JUB

 

Prevajamo in lektoriramo poslovno korespondenco podjetij, pravno dokumentacijo, predstavitveno gradivo, marketinška besedila, računovodsko in finančno gradivo, strokovna besedila za različne gospodarske panoge ter spletne strani.

Želite prodreti na tuja tržišča ali utrditi svoj položaj na njih? Le majhen odstotek svetovnega prebivalstva, ki uporablja splet, razume slovenski jezik. Odločite se za prevod vsebin svoje spletne strani in si odprite vrata do novih poslovnih priložnosti kar iz domače pisarne.

 

 

Cenik storitev

Cena storitve je odvisna od jezikovne kombinacije in zahtevnosti besedila.

Ena obračunska stran prevoda obsega 1.500 znakov brez presledkov, merjeno v prevodu. Končno ceno tako obračunamo glede na število znakov v prevedenem dokumentu, zato so možna manjša odstopanja pri končnem številu prevajalskih strani v primerjavi z izvirnikom.

Glede na posebnosti posameznega naročila prevod obračunamo individualno v dogovoru z naročnikom. Cena je odvisna od strokovnega področja, morebitnih ponavljanj, obsega besedila in dosedanjega sodelovanja.

Če potrebujete daljši prevod v krajšem času, vam bomo zaračunali t. i. dodatek za nujnost, ki znaša vsaj 30 % na osnovno ceno oz. po dogovoru.

Pritožba naročnika je mogoča v osmih dneh po prevzemu opravljenega prevoda. Reklamacija se rešuje neposredno med naročnikom in prevajalsko pisarno Linguarus. Po preteku osmih dni Linguarus ne odgovarja za morebitne pomanjkljivosti v prevodu. Prosimo vas, da pred naročilom prevajanja pozorno preberete pogoje sodelovanja. Naročila ne morete oddati, če se ne strinjate z navedenimi pogoji.

 

Informacije in naročila

Informacije o ceni za vsako posamezno jezikovno kombinacijo vam bo z veseljem predstavila naša vodja prevajalskih projektov.

Pokličite jo na: 01 430 43 53, 040 273 303 ali pišite na: prevajanje@linguarus.si.

Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo v skladu s specifičnim prevodom, ki ga potrebujete.

 

albanski finski kirgiški norveški švedski
angleški francoski kitajski perzijski (farsi) tajski
arabski grški latvijski poljski turkmenistanski
armenski gruzijski litovski portugalski turški
azerbajdžanski hebrejski madžarski romunski ukrajinski
beloruski hindujski makedonski ruski urdujski
bolgarski hrvaški malteški slovenski uzbekistanski
bosanski indonezijski mongolski slovaški valižanski
češki irski nemški srbski vietnamski
danski italijanski nepalski španski  
estonski japonski nizozemski škotska gelščina  

V primeru, da na seznamu ne najdete želenega jezika, nas kontaktirajte in poskusili bomo najti pravo rešitev za vas.

Pošljite povpraševanje za prevajanje

Ime in priimek ali naziv podjetja


E-pošta


Kaj vas zanima?Pošlji
© Linguarus 2022